fbpx

Get Appointment

  • kristin_dahlberg@hotmail.com
  • +(123)-45- 7890

Ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildning

Vår ledarskapsutbildning riktar sig till nya chefer som precis påbörjat sin ledarskapskarriär. Till skillnad mot mer traditionella utbildningar för nya chefer, vilka ofta består av 1-3 heldagar med seminarier och föreläsningar, sträcker sig Ouiis ledarskapsutbildning över ett år där varje kund matchas ihop med en egen personlig mentor. Förutom tillgången till en egen personlig mentor erbjuder även Quii seminarier och nätverksmingel och detta till samma kostnad som en traditionell ledarskapsutbildning.

Varför har vi valt det här upplägget?

I en traditionell ledarskapskurs får du samma generella information som övriga deltagare men även om det är bra ämnen som tas upp så sker det ofta vid ett och samma tillfälle. Ouii erbjuder också seminarier men vi sprider ut dem över året så att deltagarna får fokusera på en sak i taget, får möjlighet att mogna i sin utbildning och man ges möjlighet att bygga viktiga nätverk för framtiden med de övriga deltagarna.

Vi är alla olika. Vi har olika bakgrund, vi kommer från olika utbildningar och står inför olika utmaningar. Därför får våra kunder en egen personligt matchad mentor som de träffar under året. Din mentor stöttar dig i de situationer som just du befinner dig i och hjälper dig att komma framåt i din ledarskapskarriär. En mentor är en person som med sina yrkeserfarenheter kan stötta och coacha en person som är i början av sin karriär. En person som kan dela med sig av sina erfarenheter till dig som är ny i branschen.

Nätverk stöttar och öppnar dörrar

En gång per år bjuder vi in både adepter och mentorer till ett härligt kvällsmingel. Där alla deltagare kan mötas och nätverka med varandra till lite gott att dricka och äta.

Efter ett år hos oss har du fått:

  • -Kunskap om de mer praktiska delarna av ett ledarskap genom våra seminarier.
  • -Hittat ditt egna personliga ledarskap och målsättningar för framtiden med hjälp av din mentor.
  • -Byggt ett nätverk av andra ledare som du kan ha nytta av i framtiden.
  • -Ett glatt team och en nöjd chef som ser att din ledarskapsutbildning hjälpt dig att utvecklas i ditt ledarskap!

Vårt erbjudande

Under ett år får du:

  • 4 semniarieträffar
  • 5 mentorsträffar
  • 1 nätverksmingel

Pris i Sept: 18 000 kr ex.moms (ord. pris 28 000 kr ex.moms)

Kontakta oss för mer information eller för att boka vår ledarskapsutbildning. Det går bra att påbörja utbildningen när som helst på året. Vi ses!

Kontakta oss

Kontakta oss om du är intresserad av att köpa vårt ledarskapspaket och få din egna mentor. Fyll i formuläret så hör vi av oss!