fbpx

Get Appointment

  • kristin_dahlberg@hotmail.com
  • +(123)-45- 7890

Bli Mentor

Bli Mentor

Vill du dela med dig av dina erfarenheter?

Funderar du på att bli mentor hos oss? Du minns säkert själv hur det var att vara ny som chef. Hur ensam man kunde känna sig. Du kanske önskade att du haft en mentor eller så kanske du hade en mentor och du minns vilket otroligt bra stöd det var för dig just då. Oavsett så behövs ditt stöd till dagens nya chefer som tagit klivet upp i karriären och behöver goda råd från en erfaren ledare som du.

Du träffar din adept vid fem tillfällen under ett år.

Vårt upplägg är enkelt. Vi ses för en intervju så att vi får veta vem du är och vad du har att erbjuda i ditt mentorskap. Vi matchar sedan ihop dig med en adept som vi tror passar dig och har nytta av dina erfarenheter. Vi på Ouii Ledarskap bokar in första intervjun mellan er och sedan bokar ni in resten själva, därefter gör vi kontinuerliga uppföljningar med er båda.

En mentor erhåller ingen ersättning utan får i stället privilegiet att stötta en ny chef i resan till att bli en ledare. Ouii Ledarskap grundades med visionen om att en bra ledare skapar sunda arbetsplatser där medarbetare trivs och mår bra. Den känslan tar de sedan med sig vidare till nära, kära och samhället i övrigt. På så vis har vi försökt göra världen lite trevligare. Vi hoppas att du som mentor vill vara med i det arbetet.

Kontakta oss om du vill bli mentor

Kontakta oss om du vill bli mentor och dela med dig av dina erfarenheter till en ny chef som behöver stöd.